VAD GÖR EGENTLIGEN CHALMERS STUDENTKÅR PROMOTION?

Vi ger studenter möjlighet att komma i kontakt med arbetslivet.

Vi ger de studenter som jobbar hos oss möjlighet att utvecklas och få värdefull erfarenhet.

Vi drar in pengar till Studentkåren för att den ska kunna bli ännu bättre!

VI REKRYTERAR!

Vill du utvecklas personligt och professionellt utanför studierna på ett roligt sätt? Chalmers Studentkår Promotion är ett studentdrivet kårbolag med hjärtat i hållbara möten mellan studenter och näringsliv. I våra lokaler ett stenkast från Campus Johanneberg samlas ett härligt gäng från många olika sektioner för att utvecklas och få attraktiva företag till Chalmers! Vill du få en värdefull merit till CV:t, få chans att nätverka med företagsrepresentanter och samtidigt göra något grymt kul utanför studierna? Ansök till Chalmers bästa marknadsföringsbolag!

Sök nu!Projektledare för Traineedagen Chalmers

Som Projektledare för Traineedagen Chalmers får du möjligheten att planera, leda och   genomföra ett exklusivt arbetsmarknadsevent. Detta innebär att du har en ledande roll och både är ansvarig för gruppmedlemmarnas trivsel och utveckling samt att projektet fortlöper som planerat. Du kommer även vara en del av vår ledningsgrupp och därav kunna påverka företagets utveckling.

 

Är du en driven student, har ett engagemang för ledarskap, event och människor? Missa inte chansen! Ansök med CV och personligt brev till work@chspromotion.se senast 15/9.

 

Arbetsform: 15 flexibla timmar i veckan.

Sök nu!Kommunikatör

Detta är en helt ny tjänst här på Chalmers Studentkår Promotion vilket innebär att du som sökande själv har stor möjlighet att påverka och utforma tjänsten. Vår tanke är att du som kommunikatör kommer att skapa en enad bild av oss som företag och leda arbetet med att utvärdera och utveckla vår kommunikation. Du kommer även sköta marknadsföringen av oss som företag gentemot både studenter och företag samt att denna marknadsföring uppnår den kvalité vi eftersträvar. Du kommer förutom det löpande arbetet med verksamheten vara en viktig resurs vid mässor och event.

 

Är du en driven student, har ett engagemang för kommunikation och vill vara med och utveckla Chalmers Studentkår Promotion? Ansök med CV och personligt brev till work@chspromotion.se senast 15/9.

 

Arbetsform: 10 flexibla timmar i veckan.

Sök nu!Art Director

Som Art Director hos oss får du utöva din kreativa sida inom grafisk marknadsföring. Du skapar material för internt och externt syfte i olika marknadsföringskampanjer. Arbetet är varierande och utförs självständigt, i grupp samt i samarbete med en säljare. Som AD har du tillgång till Chalmers Studentkår Promotions olika marknadsföringskanaler samt Adobe Creative Cloud.

 

Tjänsten som AD passar dig som är innovativ och vill skapa kreativa lösningar inom marknadsföring! Ansök med CV och personligt brev till work@chspromotion.se senast 15/9.

 

Arbetsform: 10 flexibla timmar i veckan.

Sök nu!Säljande Projektledare

Som Säljande projektledare på Chalmers Studentkår Promotion får du möjlighet att möta och förhandla med olika typer av företag som vill synas på Chalmers. Säljprocessen som du ansvarar för innebär allt från första kundkontakt till avslutat event och utvärdering. Du arbetar självständigt, i grupp samt i samarbete med en Art Director.

 

Är du en driven student, har ett eget engagemang och är bra på att hantera människor? Sök då tjänsten redan idag! Ansök med CV och personligt brev till work@chspromotion.se senast 15/9.

 

Arbetsform: 10 flexibla timmar i veckan.