VÅRA FÄRDIGA PAKET

LUNCHFÖRELÄSNING
100 personer

Här har Ni möjlighet att nå ut till en stor grupp teknologer med intresse för Ert företag samtidigt som de avnjuter en god lunch. Dagens lunch från Kårrestaurangen, samt marknadsföring ingår.

KVÄLLSEVENT
80 personer

Bjud in studenterna till en helkväll bestående av företagspresentation med god mat i form av sallad eller wraps från Kårens pub med tillhörande dryck. Vi sköter all logistik och marknadsföring ingår!

MINGELKVÄLL
60 personer

Mingla med studenterna i en avslappnad miljö där det serveras mat och dryck. Mingeltallrikar till deltagarna med tillhörande dryck samt marknadsföring ingår!

Gör en offertförfrågan!

CORE PRODUCTS
VÅRA EXKLUSIVA MARKNADSFÖRINGSKANALER

(NYHET!)
CORE NOTEPAD

Exponering mot en bred målgrupp
Från och med april 2014 erbjuds ett (1) exklusivt utvalt företag möjligheten att positionera sig som sponsor av Chalmers kårblock. Kårblocken är av det exklusivare slaget (90-110g) och säljs av studentkårens egen bokhandel Cremona på Johanneberg och Lindholmen.

Liten exponeringskostnad
Core Notepad ger garanterad exponering under 1 års tid. Kårblocken var en stor succé 2012 och såldes i ca 30.000 exemplar och är utan tvekan en av de hetaste exponeringskanalerna student- kåren har att erbjuda!

(NYHET!)
CORE CINEMA

Exponering mot en uppmärksam målgrupp
Utstående exponering till en uppmärksam målgrupp. Du kan vara säker på att ditt meddelande har åskådarnas uppmärksamhet.

Stort antal genomsnittligt besökare
Chalmersbion rymmer över 400 stycken gäster och varje föreställning ses av i genomsnitt 200 personer.

Exklusivitet
Endast en reklamplats förekommer per föreställning vilket gör att ingen annan konkurrerande reklam förekommer innan filmvisningen.

CORE TV

Exponering mot en bred målgrupp
De flera olika skärmarna utplacerade i Chalmers kårhus erbjuder flera olika exponeringspunkter på campus absolut mest framstående mötesplats.

Stor träffyta
I kårhuset rör sig chalmerister alla tider på dygnet. Detsamma gäller ert meddelande. Chalmeristen erbjuds många tillfällen att ta till sig ert meddelande.

Offert - bara ett klick bort!

VÅRA MARKNADSFÖRINGSKANALER

FACEBOOKBRED MÅLGRUPP

I dagsläget har vår Facebooksida nästan 2 000 följare som tar del av våra inlägg. Med en Facebookannons når ni dessa personer men även deras klasskamrater och kompisar, totalt cirka 15 000 personer. Här når ni en bred målgrupp till låg kostnad!

CORE TVBRED MÅLGRUPP

Våra strategiskt placerade bildskärmar ses av tusentals teknologer varje dag. Skärmarna används för information till teknologerna och det är därför en mycket attraktiv plats att synas på.

MAILUTSKICKNISCHAD MÅLGRUPP

De direktadresserade mailutskicken går ut till studenternas Chalmersmail vilket innebär att samtliga studenter som får mailen är utvalda. De kan beställas till alla sektioner ni önskar och utgör således en mycket effektiv och riktad marknadsföring. Här tillåts ni att vara personliga i ert budskap.

AFFISCHERINGFLEXIBEL RIKTNING

Chalmers har 57 affischeringstavlor spridda över alla sektioner runt om hela campus Johanneberg och campus Lindholmen. Tusentals studenter passerar tavlorna varje dag och de utgör därför en attraktiv marknadsföringskanal med låg exponeringskostnad.